Prize Giving Ceremony in Helsinki

Welcome to the Prize Giving Ceremony of the Helsinki Site on the 4th of December at 15:00-17.00! The greeting of the City is given by the Deputy Mayor Anni Sinnemäki.  The event is held at the Kaupunkiympäristötalo (address: Työpajankatu 8).

After the judges have presented proposals sent to the competition and the awards are given., all the awarded teams will present themselves and the ideas behind their works.

Welcome to raise a toast and meet the young promising professionals!

– – –

Tervetuloa Europan 17 -kilpailun Helsingin kilpailukohteen palkintojenjakotilaisuuteen maanantaina 4.12. klo 15:00-17:00! Tilaisuuden avaa apulaispormestari Anni Sinnemäki, ja paikkana on Helsingin kaupunkiympäristötalo Kalasatamassa.

Tuomarien esiteltyä kilpailun satoa ja varsinaisen palkintojenjaon jälkeen kaikki kilpailussa menestyneet työryhmät esittelevät itsensä sekä ajatukset töidensä takana.

Tervetuloa nostamaan malja ja tapaamaan voittaja ja muut kilpailussa menestyneet!  (tarjoilun mitoittamiseksi viesti osoitteeseen info@europan.fi  🙏🏻 samasat oistteesta sekä puhelinnumerosta 040 163 6025 myös lisätietoja. )

Jatkot pidetään Harju 8:ssa Harjutorilla – ja Vaasan kohteen palkintojenjako seuraavana päivänä 5.12. klo 15.