Forum of Cities & Juries (Fri 10- Sat 11.11. in Vienna)

In November the International Architecture Forum will take place in Vienna, organised by Europan Europe and a different country each time. This year we, the team of Europan Austria, are the hosts. The European Forum “Cities & Juries” is an event with participants from all EUROPAN member countries – about 50 partner municipalities from 11 nations as well as international experts and guests. The exchange will focus on new ideas and critical questions, as well as a comparative analysis of exemplary projects and their potential.
NEW this year – one day is open to all. Looking forward to the exchange!

– – –

Europanin joka syksyinen kansainvälinen foorum lähestyy, tällä kertaa paikkana Wien! Kaikille avoimessa osuudessa pe 10.11. on ohjelmassa mm. ekskut Europanin myötä toteutuneisiin hienoihin asuinkortteleihin sekä keskusteluja uusista ideoista ja päivänpolttavista teemoista. Ohjelma löytyy osoitteesta forum.europan-europe.eu

Jos kiinnostaa tulla mukaan (myös esimerkiksi katsomaan, mistä Europanissa oikein on käytännössä kysymys, ehkäpä jopa seuraavan kauden kisakohde mielessä siintäen 😉) niin tervetuloa liittymään Suomen “delegaation” seuraan! Matkalla mukana siis Europan Suomen kilpailukohteiden tuomaristo sekä johtokunnan jäseniä. Vastaavat seurueet tulevat paikalle kaikista 11 Europan maasta ja 50 kilpailukohdekaupungista.; lisäksi mukana muita kansainvälisiä asiantuntijoita ja vieraita.

Lisätietoja foorumista ja mahd. osallistumistuesta voi tiedustella info@europan.fi tai soittamalla suoraan 040 163 6025! katso myös europan.fi