E7-E16 RESULT CATALOGIES AT THE EUROPAN BOOKSTORE (AND SAFA!)

Europan Result Catalogies

Have you noticed, that the result catalogues of earlier sessions can be found on Europan Bookstore? They can be read on-line or bought in a printed form.

Participants of the ongoing E17 Living Cities 2 session might be interested not only to study all the winning entries but to read on the topics introduced at the previous session E16 Living Cities 1, which included:

REVITALIZATION – RECOVERY – CARE

– – –

Kaikkien Europan -kausien E1-E16 tuloskirjat ovat luettavissa myös Kampissa SAFAn toimistolla (Malminkatu 30, sopimuksen mukaan); Europan Suomi voi tarvittaessa myös antaa / postittaa kilpailuun rekisteröityneille tiimeille joitain ylimääräisiä kappaleita 👌🏼 ja antaa loput lainaan. Lisätietoja: info@europan.fi